قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) | فونیکس ۲ میلیارد و ۴۲۰ میلیون تومان قیمت جدید ارز‌های توافقی در مرکز مبادله اعلام شد (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) | دلار چند شد؟ روند کاهش قیمت خودرو‌های داخلی شدت یافت (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) | پژو ۲۰۷ اتوماتیک ۹۹۷ میلیون تومان شد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) | سقوط ارز‌های دیجیتال هشدار مهم درباره خرید آنلاین طلا | از کدام پلتفرم فروش، آنلاین طلا بخریم؟ فروش فوری ۲ خودرو وارداتی ویژه دهه فجر از فردا (۱۶ بهمن ۱۴۰۳) آغاز می‌شود + جدول و قیمت خودرو‌ها قیمت برنج سر به فلک کشید | وعده عرضه برنج ۵۰ هزار تومانی! پیش‌فروش سایپا ویژه دهه مبارک فجر از امروز دوشنبه (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) آغاز شد + جزئیات متقاضیان نهضت ملی مسکن منتظر باشند از شرکت‌های هرمی تا طلای آنلاین پیش‌فروش ایران‌خودرو با عرضه ۶ محصول ویژه بهمن ۱۴۰۳ + جدول و شرایط ثبت‌نام افزایش خریدوفروش آنلاین طلا، زنگ خطر خالی‌فروشی را به صدا درآورد | قمار طلا قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) چند؟ چهارشنبه، ۱۷ بهمن‌ ۱۴۰۳، عرضه اولیه داریم | میزان نقدینگی مورد نیاز برای خرید «خیمن» چقدر است؟ پیش بینی سقوط بیت کوین تا ۷۶ هزار دلار | بازار رمزارز‌ها قرمزپوش شد (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) + نمای بازار معاون وزیر نیرو: برای تأمین آب شرب مشهد دچار زحمت شده‌ایم | وضعیت نابسامان سد دوستی قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) | سبزی کیلویی ۲۰ هزار تومان پژو ۴۰۸x در ایران‌خودرو تولید خواهد شد + مشخصات فنی برگزاری چهارمین جلسه کمیته مزد امروز (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) | آغاز محاسبات سبد معیشت کارگران؟ متقاضیان دو خودرو سورن پلاس و پژو ۲۰۷ بخوانند رئیس شورای عالی استان‌ها: قانون مالیات بر ارزش افزوده در گمرک اجرایی شد خانی: توصیه‌های FATF از سال‌ها پیش در ایران به اجرا درآمده است میزان عیدی کارمندان دولت تعیین شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: ایران و پاکستان به لحاظ اقتصادی مکمل یکدیگر هستند + ویدئو مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی اعلام کرد: بخشودگی جرائم مالیاتی به مناسبت دهه فجر ۱۴۰۳ افزایش ۱۰ میلیون لیتری تولید بنزین در ایران قیمت امروز تلفن‌های همراه (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) + جدول قیمت قیمت امروز مرغ، تخم‌مرغ، گوشت و دام سبک و سنگین (۱۴ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

رشد شاخص‌های اصلی بازار سهام در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت امروز بورس (۱۲ دی ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۸۴۲۹
  • ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۰
رشد شاخص‌های اصلی بازار سهام در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت امروز بورس (۱۲ دی ۱۴۰۳)
با مثبت‌شدن ۷۴ درصد نماد‌های بازار سهام، سه شاخص اصلی تالار شیشه‌ای، مثبت به کار خود پایان دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، شاخص کل بورس در پایان وقت معاملات امروز با رشد بیش از ۲۸ هزار واحد (۱.۰۴ درصد) به ارتفاع ۲ میلیون و ۷۸۸ هزار واحد صعود کرد. فارس، فملی، پارسان، فولاد، وبملت و شبندر بیشترین اثر مثبت و تاپیکو بیشترین اثر منفی را در عملکرد امروز این شاخص داشتند.

شاخص کل هموزن که دماسنج بهتری از میزان یکسان رشد و افت سهام در بورس است نیز امروز ۰.۶۳ درصد رشد کرد. شاخص هموزن رشد امروز خود را مدیون رشد سهم‌های کوچک و متوسط بازار است. از این رو شاخص فرابورس نیز ۰.۰۴ درصد مثبت شد.

در جریان معاملات امروز، ارزش معاملات خرد به ۱۱ هزار و ۶۳۶ میلیارد تومان و حجم معاملات خرد نیز به ۱۸.۸ میلیارد برگه سهم رسید.

۳۰۲ میلیارد تومان پول حقیقی نیز وارد بازار شد.

چرا در شرایط فعلی بورس، صبور نیستیم؟

محسن عباسی، کارشناس بازار سرمایه، در صفحه شخصی خود در رابطه با وضعیت این روز‌های بازار سهام می‌نویسد:

می‌توانیم به هر سرمایه‌گذاری حق بدهیم که هم از مثبت‌ها و هم منفی‌های بورس بترسد. تجربه سال ۹۹ به ما یاد داد که مثبت‌های پی در پی می‌تواند بازار را از کنترل خارج کند و حساسیت‌های نظارتی را هم افزایش دهد و از طرفی منفی‌ها هم انگار در این چهار سال تمامی نداشت و ترس از گرفتارشدن در این دو حالت، سرمایه‌گذاران را محتاط و ریسک‌گریز کرده است؛ ترس از خالی‌کردن سهام بعد از رشد قیمتی و سقوط آزاد و عدم حمایت از بازار!

اما معاملات منطقی این چند روز و منفی‌های پرحجم، بدون رِنج ناگهانی و خرید و فروش نرمال و معاملات منطقی بازار حاکی از نوعی پختگی در معاملات بازار است. این رفتار بازار توسط افرادی که هنوز به بازار وارد نشده‌اند، مرتباً رصد می‌شود و باعث اعتماد بیشتر افراد بیرون از گود می‌شود.

منفی‌های بازار لازمه رشد بازار بود و هم باعث چرخش بهتر نقدینگی و ورود افراد جدید در بازار شد و هم فرصت شناسایی سود نوسان‌گیران و کوتاه‌مدتی‌ها را فراهم کرد، اما همین نوسان‌گیران و کوتاه‌مدتی‌ها دوباره وارد بازار می‌شوند و وظیفه روغن‌کاری پیستون معاملات و روان‌شدن معاملات را به‌خوبی انجام می‌دهند.

شاید تصور کنیم اگر همه بلندمدتی باشند، بورس بهتر رشد می‌کند و بنابراین به نوسان‌گیران با دید منفی نگاه می‌شود، اما این تصور غلطی است و گواه آن، قفل‌شدن بازار در دامنه نوسان ۱ و ۲ درصد بود که نوسان‌گیران در بازار حضور نداشتند.

نوسان‌گیران و کوتاه‌مدتی‌ها همیشه کف بازار حاضرند و تیر اول را همیشه این افراد شلیک می‌کنند و تنور معاملات را گرم نگه می‌دارند.

مدیریت صحیح بازار، چیزی جز توازن قوا بین بازیگران حقیقی و حقوقی و توازن بین نوسان‌گیران و میان‌مدتی‌ها و بلندمدتی‌ها نیست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->